Verkkokauppa

Eteläpohjalaiset Juuret ry
Y-tunnus: 2187288-7
Yhteyshenkilö: Heikki Latvatalo
Email: info@etelapohjalaiset-juuret.fi

Maksuehdot

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 
www.paytrail.com

Toimitukset

Tilauksia lähetetään kerran viikossa. Posti kuljettaa lähetykset keskimäärin 4 arkipäivässä.

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä viimeistään 14 päivän kuluttua osoitteeseen info@etelapohjalaiset-juuret.fi. Palautusoikeus ei koske aikakauslehtiä ja -julkaisuja.

Myyntikuntoinen (avaamaton) tuote voidaan vaihtaa toiseen tuotteeseen tai palauttaa 14 päivän kuluessa saapumisesta. Maksu palautetaan asiakkaalle, kun tuote on palautunut ja tarkistettu. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Palautuksesta aiheutuvia postituskuluja ei korvata, vaihdettavan tuotteen toimituksesta ei veloiteta erikseen. Postiennakolla tehtyjä palautuksia ei lunasteta. Postita palautettava/vaihdettava tuote asianmukaisesti pakattuna, tuotteen mukana on lähetettävä liite josta ilmenee alkuperäisen tilauksen tiedot sekä tilaajan nimi. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön sekä alkuperäisessä pakkauksessaan.