Tunnista vanhat rakennukset.

Markku Toivio kirjoitti 09.08.2011 – 14:00
Aika monta rakennusta on hävinnyt ja monta on tullut tilalle. Tiet ovat suurin piirtein paikallaan. Kouluja ei vielä ole ja pellot ovat vapaita asutuksesta.

Teija Hartman kirjoitti 09.08.2011 – 16:12
Mielestäni tämän kuvan keskellä on ns. ”kirkonsilta” sillan vasemmalla puolella sillan yläpuolella näkyy Osuuskauppa. Oikealla puolen sillan yläpuolella Kriikun mylly. Osuuskauppaa vastapäätä, puuston seassa, sankarihautausmaa eli vanhan kirkon kivijalka. Ihan kuvan vasemmassa reunassa näkyy osa meijeriä.

Pirkko Helena Korpela kirjoitti 01.09.2011 – 15:06
Lapsuuteni kasvupaikka! Osuuskaupasta tietä alaspäin näkyy Laurion talo ja navetta. Vastapäätä on ruumisarkku liikkeen lato. Sitten on Korpelan Kirjakauppa, ihan tien vieressä. Metsäinen paikka kuvan vasemmassa alareunassa on Kaskion metsä, sen edessä heidän hieno talonsa. Lapsuudessani 50-luvulla se avattiin vain kesäisin, tulivat Vaasasta lomalle. Säästöpankista oikealle näkyy Välimäen kauppa. Kirkonkoskea vastapäätä näkyvät Muurimäen tilan talot, rantasauna kalliolla. Kriikun myllystä eteenpäin risteyksestä vasempaan on Larvalan suuri maatalo. Kun kääntyy Larvalasta oikeaan, tien molemmin puolin näkyvät Asun maatilan talot ja ennen Muurimäen tilaa Hyypän kuuluisa matkustajakoti.